Vinologix, de expert in verzenden en verpakkingen

Gewijzigd op Tue, 07 Feb 2023 om 02:40 PM

Lees hier waar we voor staan en met welke producten en diensten we je kunnen helpen.

Bij Vinologix vind je de persoonlijke benadering van een familiebedrijf in combinatie met de slagkracht van de grote pakketvervoerders. Geboren vanuit een passie voor wijn is in 2008 Vinologix opgericht.

 

 

Onze missie

Vinologix streeft naar de beste kwaliteit verpakkingen en een voordelig tarief voor verzenden. Ze ontzorgt haar klanten door het logistieke proces rondom verzenden van dranken zo efficiënt mogelijk in te richten. Vinologix onderscheidt zich door een zeer hoog serviceniveau en persoonlijke benadering.

 

 

Visie

Het verzenden van dranken voor klanten zo eenvoudig mogelijk maken met de beste kwaliteit verpakkingen op de meest automatisch, efficiënt, duurzame en zo persoonlijk mogelijke manier.

 

 

Producten en diensten van Vinologix

Wij zijn specialist in het ontwikkelen van verpakkingen voor breukgevoelige artikelen om veilig te verzenden met pakketdiensten. Voor de verzending van dranken hebben wij inmiddels een breed assortiment door ons ontworpen gepatenteerde verpakkingen. 

 

Wij scannen steeds de markt van pakketdiensten en onderhandelen om zo goed mogelijke proposities aan te kunnen bieden. Op dit moment zijn wij voor meer dan 1200 drankenhandelaren in Nederland en België dé partner voor pakketverzendingen. Deze worden uitgevoerd via DPD, DHL Express, DHL, Budbee, YesHugo en UPS. Verder bieden we ook software om vanuit één overzicht met meerdere pakketdiensten te verzenden. 

 

Ook kun je voor andere diensten bij ons terecht: inpakken van relatiegeschenken, e-fullfilment, gepersonaliseerde verpakkingen etc. Alles om te zorgen dat onze klanten bezig kunnen zijn met hun core-business

 



Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren