VLX flow verzendportaal: Basis uitleg en handleidingen

Gewijzigd op Wed, 14 Feb 2024 om 05:24 PM

Wat kan ik met VLX Flow?

Via het verzendportaal van Vinologix: VLX flow kun je gemakkelijk je pakketlabels maken en beheren. Intuïtief en overzichtelijk. Bekijk de flyer voor meer info en de abonnementen.

De statusupdates verschijnen direct in je orderoverzicht, alles vanuit 1 dashboard.

Hoe maak ik pakketlabels aan?

Via de VLX portal kun je op een aantal manieren DPD pakketlabels maken:

- handmatig. Bekijk hier de handleiding

- via adresboek

- via easy .csv upload. Bekijk hier de handleiding

- via een webshop koppeling: Shopify handleiding

- via Woocommerce: Ga naar de pagina Beheer>Koppelingen>Woocommerce>WooCommerce winkel URL en koppel.

In dit artikel kun je van elke functionaliteit een korte handleiding vinden op basis van screenshots. Vragen? Stel ze via support@vinologix.com