Waarom kies je voor Vinologix?

Gewijzigd op Wed, 14 Jun 2023 om 04:27 PM

Waarom kies je voor Vinologix?


Simpel! We zijn betrokken, onafhankelijk, hebben kennis van zaken door onze jarenlange ervaring en zijn voordelig. Onze doelstelling is volledige ontzorging van onze klanten, kortgezegd: geen gedoe. Om die reden hebben we voor vrijwel elk type fles een verpakking en doen we zelfs de klantenservice voor de pakketten die u via ons verstuurt. 

 

DPD haalt de pakketten af en levert ze met de zeer uitgebreide Predict berichtgeving. Dit houdt in dat uw klant precies weet hoe laat het pakket bezorgd zal worden en de chauffeur zelfs live kan volgen. En komt het niet uit? Dan kan uw klant de bezorgdag of het adres gewoon aanpassen of neerzettoestemming geven. Neerzettoestemming of burenlevering is uitgesloten, indien u opdracht heeft gegeven tot het uitvoeren van een 18+ check. Bij verzending met Budbee krijgt u klant het aflevermoment op de minuut nauwkeurig.


Dus waarom verzenden via Vinologix?

 

  •   One stop shop: een zeer breed assortiment verpakkingen én uw partner voor het verzenden van pakketten, nationaal én internationaal met kennis van accijns, btw en douane problematiek.


  • Bij gebruik van ons multi-pakketdienstoplossingen niet meer afhankelijk van één pakketdienst en u kunt de besteller de pakketdienst laten kiezen.


  • Zeer voordelige verzending van uw pakketten. Bij DPD inclusief pick-up en extra’s zoals verzekering en handtekening voor ontvangst. Wij onderzoeken bovendien periodiek welke pakketdiensten de beste oplossing voor onze klanten bieden en bieden nu ook verzending via Budbee aan. 


  • Geen gedoe meer met breuk; een breukpercentage van minder dan 0,3% bij verzending met DPD en nog lager bij verzending met Budbee.


  •  Monitoring van de aflevering van uw pakketten: bij de grote pakketdiensten ontvangt u geen bericht als er bijvoorbeeld schade is. Om deze reden hebben wij de Vinologix monitoring service ontwikkeld zodat u direct een email ontvangt bij afleverproblemen. Wij kunnen dit zelfs toesnijden op uw wensen: bij welke situaties wenst u direct bericht, in welke situaties wilt u dat wij uw klant berichten en wat is daarbij de tekst.


  • Betrokken en persoonlijke klantenservice: niet in de wachtrij bij een grote pakketdienst, wij denken nog ouderwets met u mee en zorgen voor een goede oplossing. U kunt ons bereiken via mail, telefonisch en via onze chatfunctie. Wij schrijven handleidingen en desgewenst maken wij voor U de pakketlabels voor grote opdrachten of vrachtbrieven en douanedocumenten bij verzending naar buiten de EU.






  •  Advies: met onze jarenlange ervaring met de afleverlogistiek van dranken kunnen we u adviseren over de ICT ondersteuning van de afleverlogistiek, maar ook over andere zaken zoals accijnsafdracht in het buitenland. Wij hebben zelfs een vergunning Fiscaal vertegenwoordiger voor de accijnsafdracht bij afstandsverkopen naar Nederland ten behoeve van onze in het buitenland gevestigde klanten.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren